Co sądzicie o Biszkoptach dla gryzoni Dako-art. Kupiłem dla szynszyla o smaku owocowym ale nawet nie powącha tak samo i świnka morska. W smak nie trafiłem czy nawet nie próbować z nimi. Kuleczka z wielką chęcią wcina suszone owoce, a tego nawet nie tknie..
Annco bardzo możliwe że nie trafiłeś w smaki ...moje też nie jedzą wszystkich smaków np.kolb ale mimo wszystko radze kupować właśnie suszone warzywa i owoce uważam je za o wiele lepszy przysmak i dodatek do jedzonka a na dodatek jest to zdrowe
muszek nie tyka kolby bakalie i owoce z vitapolu, ale ubóstwia różano-kokosowe. na początku kupiłam mu 1 opakowanie tych i tych, żeby trafić w gust:). teraz, żeby te niechciane się nie zmarnowały wkruszam mu po trochę do pokarmu, to czasem przez przypadek sobie wsunie:). a różana znika w ciągu nocy:)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum