Imiona szynszyli: Janet, Rysia, Antosia, Stefanek, Toffi Pomogła: 14 razy Wiek: 20 Dołączyła: 04 Maj 2010 Posty: 117 Skąd: Olsztyn
Wysłany: 2010-07-23, 18:31 Owoce tropikalne
Kupiłam 2 dni temu po raz pierwszy 2 paczki owoców tropikalnych.
I niestety zawiodłam się. Dlaczego ? wysypałam zawartość każdej paczuszki i na 75g produkty , 71 g stanowiły chipsy bananowe.
Reszta to jeden czerwony kawałek i jakieś pokruszone maleństwa.
Czuję się oszukana, gdyż szukałam w tym produkcie suszonego ananasa głównie, a tak zapłaciłam 4,23 za tak naprawdę paczkę chipsów bananowych, które są dostępne w cenie 2,76zł. I których z resztą nie kupuję za często, z uwagi na dużą ilość cukru a tu co ?
Według składu jest tam banan, melon, arbuz i ananas. I ja się pytam, którym miejscu ?
Imiona szynszyli: Filip, Yuki, Ciacho Pomogła: 26 razy Wiek: 20 Dołączyła: 11 Paź 2008 Posty: 373 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2010-07-23, 19:25
pod pojęciem jakość miałam własnie to na mysli a konkretnie zamienianie droższych produktów (ananas, melon) tańszymi (bananem) - a pisanie skladu tak jakby mieszanka była bogata i urozmaicona chociaż moim zdaniem jakość większości produktów też pozostawia wiele do życzenia.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum